Contact formulier

Vul dit contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de laagste prijsgarantie?

Wij garanderen de laagste prijs voor uw aangevraagde rit. Mocht u ergens anders een lagere prijs gekregen hebben voor dezelfde rit, dan betalen wij het verschil. U krijgt bij Busling de rit voor dezelfde prijs. Hiervoor hoeft u alleen de gegevens van de recent aangevraagde offerte van de andere partij naar ons toe te mailen naar info@busling.nl. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging met de gegevens voor uw rit.

Hoe kan ik mijn rit annuleren of wijzigen?

Een rit annuleren/ wijzigen kan heel gemakkelijk door een mail te sturen naar info@busling.nl. Vermeld de gegevens die u via de mail of in uw account heeft ontvangen over de desbetreffende rit en mail deze naar ons toe. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een bevestiging.

Kan ik een rit opslaan, zonder alvast te betalen?

Ja dat kan! Sterker nog, alle ritten die u bekijkt terwijl u bent ingelogd, worden automatisch opgeslagen in je dashboard! Hier kun je altijd je rit terugvinden. Je komt makkelijk bij je dashboard door te klikken op je naam rechtsboven in het de navigatiebalk.

Oeps, ik ben wat verloren in de bus!

Wij kijken de bus altijd goed door, om te zorgen dat verloren spullen weer bij de eigenaar terecht kunnen komen. Ben je iets verloren dan kun je een formulier invullen en naar info@busling.nl mailen. Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.
Tip. Klik hier om het formulier in te vullen.

Ik heb iets gevonden tijdens de rit

A: Goed dat je dit meld. Download het formulier, vul hem in en mail het naar info@busling.nl. Samen zorgen we ervoor dat het weer terecht komt bij de eigenaar.
Tip. Klik hier om het formulier in te vullen.

Hoe weet ik wanneer mijn bus er is?

Onze bussen arriveren uiterlijk 15 minuten voor vertrek. Er wordt altijd gecommuniceerd als de chauffeur later komt. Geen bericht gehad? Bel naar (085) 130 89 70. Wij zullen contact opnemen met de desbetreffende chauffeur.

Gevonden/verloren voorwerpen

ets verloren? Gelukkig kan het zijn dat iemand anders het heeft gevonden. Download het formulier, vul het in en mail het formulier naar info@busling.nl. Zo zorgen we er samen voor dat gevonden voorwerpen bij de eigenaar terecht komt.

Ik heb een
voorwerp
gevonden

Ik ben een
voorwerp
verloren