Ons verhaal

Ons doel is om het boeken van een touringcar leuk én makkelijk te maken.

Busling is ontstaan met oog op innovatie en duurzaamheid. Wij combineren het gemak van online samen met een CO2-neutrale bedrijfsvoering. Dit doen wij door het boeken van een bus zo makkelijk mogelijk te maken. Bij Busling kan je binnen 1 minuut een offerte prijs inzien en de rit boeken. Ook kun je gemakkelijk de rit opslaan in je account om later te boeken. Daarnaast compenseren wij onze CO2- uitstoot in samenwerking met ‘Trees for All’ en worden de ritten gereden samen met milieubewuste partners. Wij zorgen ervoor dat jij de beste rit krijgt. 

Busling Background Image

Wat bieden wij?

Busling staat voor reizen met gemak. Dat gaat bij ons verder dan een fijne sfeer in de bus en luxe touringcar stoelen. Ook vooraf is u gemak onze zorg. Daarom is een touringcar bestellen nog niet eerder zo makkelijk geweest als bij Busling. Bij ons hoef je niet te wachten op een offerte, maar kan je gelijk de prijs van een gewenste reis inzien na het invoeren van de gevraagde gegevens. Wij nemen jouw zoveel mogelijk zorgen uit handen. Je kunt namelijk ook een reischecklist samen stellen om ervoor te zorgen dat jou medereizigers niks vergeten voor het dagje uit. 

Dan hebben wij als Busling ook nog een verrassing voor jou. Wij hebben namelijk de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat wanneer de bus prijs bij een anderen partij goedkoper wordt aangeboden, wij jou dezelfde prijs aanbieden! Dat is nog eens lekker geregeld. 

Busling Icon - Fast Quick Convenient Binnen 1 minuut je rit geboekt

Ervaar het gemak van online. Je kunt binnen 1 minuut je rit boeken. Plan je rit door de gegevens van de reis in te vullen. Krijg gelijk een prijsoverzicht te zien van de gewenste rit. Maak een account aan om je korting te pakken en boek je rit. Dit alles kan binnen 1 minuut. Ideaal voor een last minute bedrijfsuitje, schoolreisje of dagje weg met vrienden. Probeer het nu en ervaar het gemak. 

Busling Icon - Budget CheapLaagste prijsgarantie

Bij Busling reis je gegarandeerd tegen de laagste prijzen. Dit betekent dat wanneer de bus prijs bij een anderen partij goedkoper wordt aangeboden, wij jou dezelfde prijs aanbieden! Ervaar het gemak. Bij een andere partij een goedkopere prijs gekregen? Laat het ons weten door de recent aangevraagde offerte op te sturen met de contactgegevens van de maatschappij. Wij bieden jou dezelfde prijs aan.

Busling Icon - Satisfaction98% Tevredenheid

Bij Busling staat de klanttevredenheid voorop. Het meten van deze tevredenheid is daarom erg belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en de kwaliteit van de service verbeteren. Om te zorgen dat alles op wieltjes rolt horen wij graag wat wij nog kunnen verbeteren. Graag jouw ervaring delen? Stuur ons een mail met jouw ervaring.

Busling Icon - PartnersPartners van Busling

Busling is uw online chauffeur. Wij werken niet alleen. Busling rijdt samen met haar partners om u te voorzien van de laagste prijs en de beste rit. Onze buschauffeurs zijn vriendelijk, enthousiast en staan jou graag te hulp.

Busling Icon - SafetyVeilig & Duurzaam

Vriendelijk voor mens en milieu, dat is waar Busling voor gaat. Het reizen met de bus is een van de meest vriendelijke vervoersopties. Helemaal CO2-neutraal is helaas onmogelijk, daarom compenseren wij in samenwerking met ‘’Trees for all’. 

Het bedrag wordt geïnvesteerd in gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten. Zoals deze